Logo

Colberts en gilets

Colbert heren

Een heren colbert is een onmisbaar item in de garderobe van een man! Door het dragen van een heren colbert zorg je altijd voor een outfit die past bij iedere gelegenheid. Jeans Centre zorgt ervoor dat er altijd een heren colbert of heren blazer is dat past bij jou. Kies ook voor een heren gilet van Jeans Centre om je zakelijke of casual garderobe aan te vullen. 

Hoe stijl je een heren colbert?

Je kunt een heren colbert op talloze manieren combineren. Ga voor een casual colbert of heren blazer met een shirt en een stoere jeans voor een casual look. Je kunt ook kiezen voor een destroyed jeans en een shirt met print samen met een heren gilet voor een stoere look. Combineer een heren colbert met een getailleerde fit met een chino en zorg voor een zakelijke outfit. Ook voor een sportieve look kan je terecht bij Jeans Centre voor een bijpassend heren colbert. 

Gilets voor mannen in allerlei soorten

Een gilet voor heren vind je  in verschillende fits en fabrics. Of je nu meer houdt van een klassieke look met een zwart colbert voor heren, of gaat voor een stoere, casual look met een leren colbert voor heren. Bij Jeans Centre ben je altijd aan het juiste adres voor een mooi heren gilet! Jeans Centre heeft ook heren colberts in grote maten en een sportief colbert voor heren. Kom langs in de winkel voor een advies op maat of shop makkelijk via de webshop!

Social network icon
Social network icon
Social network icon
Social network icon
jc nieuwsbrief