GRATIS VERZENDING ALS JC FRIENDGRATIS RETOUR BINNEN 100 DAGENLevering 1 - 3 werkdagen
Menu
0.-
0
INLOGGEN
ZOEK WINKEL
Home

Colberts en gilets

Colberts en gilets

Een heren colbert is een onmisbaar item in de garderobe van een man! Door het dragen van een heren colbert zorg je altijd voor een outfit die past bij iedere gelegenheid. Jeans Centre zorgt ervoor dat er altijd een heren colbert of heren blazer is dat past bij jou. Kies ook voor een heren gilet van Jeans Centre om je zakelijke of casual garderobe aan te vullen.

Je kunt een heren colbert op talloze manieren combineren. Ga voor een casual colbert of heren blazer met een shirt en een stoere jeans voor een casual look. Je kunt ook kiezen voor een destroyed jeans en een shirt met print samen met een heren gilet voor een stoere look. Combineer een heren colbert met een getailleerde fit met een chino en zorg voor een zakelijke outfit. Ook voor een sportieve look kan je terecht bij Jeans Centre voor een bijpassend heren colbert.

Jeans Centre heeft heren colberts en heren gilets in verschillende fits en fabrics. Of je nu meer houdt van een klassieke look, of gaat voor een stoere, casual look. Bij Jeans Centre ben je altijd aan het juiste adres voor een mooi heren colbert! Jeans Centre heeft ook heren colberts in grote maten. Kom langs in de winkel voor een advies op maat of shop makkelijk via de webshop!

ADVIES & SERVICE

Land

  • Ik woon in