Logo

Slim fit

Slim fit

Slim fit jeans voor meisjes

Onze jeans collectie voor meisjes bestaat uit verschillende modellen. Eén daarvan is de slim fit jeans. Eén van de populairste spijkerbroek modellen op dit moment. Kinderen dragen nu vaak slim fit jeans. Ondanks dat de broek strak zit, zit hij heel comfortabel door de stretch. Het perfecte item voor de kinderkledingkast, want ze kunnen hier de hele dag in spelen. 


Slim fit jeans stijlen voor meisjes op verschillende manieren

De slim fit jeans is op heel veel leuke manieren te stijlen. Door de verschillende wassingen is de slim fit jeans voor iedere gelegenheid geschikt. Combineer een lichtblauwe meisjes slim fit jeans voor een alledaagse look met een sweater of T-shirt en sneakers. Voor een feestelijke look stijl je een donkere meiden jeans met een kleurrijke blouse of mooie blazer en laarsjes. Er zijn genoeg mogelijkheden voor het combineren van de slim fit jeans en het is een echte musthave voor de kledingkast van je kind. 

Slim fit jeans kopen voor meisjes bij Jeans Centre

In de collectie hebben we bij Jeans Centre, naast de slim fit jeans voor meisjes, heel veel andere spijkerbroeken voor kinderen. Van een stoere boyfriend fit tot aan een flared jeans voor meisjes. De meisjes jeans zijn er in verschillende kleuren, zoals blauw, zwart en grijs. Bekijk ze allemaal in onze webshop of kom langs in één van onze winkels. Jeans Centre is dé jeans specialist en ons deskundig personeel vertelt je graag meer over de kinder slim fit jeans en alle andere modellen. Zo ga je met de juiste slim fit jeans voor je dochter naar huis.

Social network icon
Social network icon
Social network icon
Social network icon
jc nieuwsbrief

OVER JEANS CENTRE


Footer logoFooter logoFooter logoFooter logoFooter logoFooter logoFooter logoFooter logo