Dames

Zomerkleding bij Jeans Centre

De zon is weer gaan schijnen buiten waardoor het weer tijd is om de zomerkledingkast te vullen! Bij Jeans Centre vind je de leukste en hipste zomerkleding voor dames, heren, meisjes en jongens. Kortom, zomerkleding voor het hele gezin. Profiteer tijdens de SUMMER DEALS van oplopende kortingen op mooie zomerkleding. Zo is jouw kast weer in no-time gevuld binnen je budget.

De SUMMER DEALS bij Jeans Centre starten op maandag 13 mei en lopen tot en met zondag 2 juni.

SUMMER DEALS bij Jeans Centre

De SUMMER DEALS stond voorheen bekend als de shirts & shorts actie omdat je voornamelijk shirts en shorts voordelig koopt.

Vind jij het ook niet heerlijk om zomerkleding in te slaan? Dit betekent dat de zomer in aantocht is! Of, misschien ga jij binnenkort op vakantie naar een zonnige bestemming.

Deze editie van de SUMMER DEALS hebben we fantastische deals voor jurken en tops voor dames.

Bekijk ook onze hele voordelige pakketdeals voor polo's, shorts en t-shirts voor Dames en Heren! Profiteer je mee?

Koop jouw nieuwe zomerkleding bij Jeans Centre

Shop je voor het eerst bij Jeans Centre online? Wil je meer maatadvies of stijladvies? Ons online team staat klaar om jou te helpen. Neem contact op of bekijk ons maattabel of kledingadvies.

Is het kledingstuk toch nog wat te groot of te klein? Bij Jeans Centre retourneer je kosteloos en kan je ook altijd kosteloos komen ruilen in de winkel bij jou in de buurt. Verzending is voor onze JC Friends gratis. Tijdens het afrekenen kan je gratis JC Friend worden. Naast gratis verzending spaar je, als JC Friend, ook nog voor kortingsvouchers en profiteer je van vele andere voordelen!

Social network icon
Social network icon
Social network icon
Social network icon
jc nieuwsbrief