Logo
Single Banner Image Mobile

Het einde van de zomervakantie komt weer dichterbij en de start van het nieuwe schooljaar. Stap met vertrouwen het nieuwe schooljaar in met stijlvolle en trendy outfits! Tijdens de ‘Back-To-School’ bij Jeans Centre shop je de nieuwste kinderkleding die perfect bij jou passen. Voor jongens met een stoere en relaxte stijl, zijn er eindeloze mogelijkheden om je garderobe op te frissen. Combineer een stoere hoodie met een tijdloze cargobroek. En voor meisjes is er een scala aan kleuren en patronen. Ga voor een levendige en speelse uitstraling met een vrolijk jurkje of een warme trui. Bij de eerste ontmoeting in de klas wil je toch goed voor de dag komen?

Laat je inspireren met de nieuwste najaarscollectie voor meisjes en jongens. Alles volgens de laatste mode en kleurentrends. Daarnaast scoor je tijdens de ‘Back-To-School’ ook nog eens de leukste items met leuke kortingen.

En doe je tussen maandag 14 augustus 2023 en zondag 3 september 2023 in één van onze winkels of op jeanscentre.nl een aankoop in de teens of kids collectie dan maak je kans op een Playstation 5 óf een Veloretti fiets voor kids!

Social network icon
Social network icon
Social network icon
Social network icon
jc nieuwsbrief

OVER JEANS CENTRE

ADVIES & SERVICE

JC FRIENDS

WERKEN BIJ JEANS CENTRE