Menu
WINKELMAND
0
0.-
INLOGGEN
ZOEK WINKEL

Het is weer DENIM MARKET! | Shop hier 2 JEANS VOOR €110

Over Jeans Centre | De Jeansspecialist

JEANS CENTRE | THERE FOR YOU

Jeans Centre is 45 jaar geleden opgericht, opereert voornamelijk in het denim fashion middensegment en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de winkelstraten van heel Nederland. De ca. 100 fysieke winkels van het bedrijf en de snelgroeiende online webshop richten zich op een casual, trendvolgende maar ook loyale consument met focus op denim, aangevuld met een tijdloos, relevant en betaalbaar seizoen-modeaanbod voor dames, heren en kinderen.

GESCHIEDENIS

Opgericht in 1976 in Breda met de eerste winkel genaamd 'Koko Blue'. In de jaren tachtig volgen de Jeans Centre winkels. In 1992 is het bedrijf door Euretco overgenomen en worden ook de overige winkels uit de Brander group onder de naam Jeans Centre voortgezet. Later, onderdeel van de JOG Group, versnelt de groei van het bedrijf en introduceert het een nieuw logo, nieuw winkelconcept en een webshop. Ook lanceert het merk zijn kenmerkende halfjaarlijkse commerciële initiatief 'De Denim Market' en zijn loyaliteitsprogramma 'JC Friends'. Tegen 2015 ontwikkelt de retailer een succesvol CRM-systeem, ontwikkelt het zijn winkelconcept verder, introduceert zijn eigen app, een tool voor jeansadviseurs en gaat omni-channel. In 2017 opent de nieuwste flagship-store in Den Haag haar deuren met een verhoogd design en winkelbeleving met ene koffiecorner, Jeans atelier, zithoek en indrukwekkende denimwand.
In 2021 vierde wij, de jeansspecialist, ons 45 jarige verjaardag!

MISSIE & VISIE

Het merk streeft ernaar een top-of-mind positie te behouden voor de 'jeansspecialist' door middel van een breed scala aan denimaanbod en denimaanbiedingen, een onberispelijke en persoonlijke service en expertise, gratis aanpassingen ter plaatse in ons jeans atelier en een gezellige koffiecorner.

KERNWAARDEN

Behandel elkaar met respect en vriendelijkheid, je wordt gewaardeerd zodat je lekker in je vel zit en je op je gemak kunt voelen.

Wees je beste zelf en inspireer en ondersteun anderen om je heen om hetzelfde te bereiken.

Wees jezelf, vier en omarm je individualiteit.

Wees dienstbaar en proactief, doe net dat beetje extra om alle klanten tevreden te stellen.


OVER JEANS CENTRE