Skip to content Skip to navigation

Mijn bestelling

Wanneer je jouw bestelling hebt geplaatst krijg je direct een bevestiging van je bestelling. Ons magazijn gaat dan aan het werk om jouw bestelling in te pakken en aan onze bezorger aan te leveren. Hiervan ontvang je een aparte bevestigingsmail.

Hieronder staan de meest gestelde vragen met betrekking tot Jouw Bestelling:

Kies je artikelen die je graag wilt bestellen en plaats deze in je winkelmandje. Klik op "naar bestellen". Je bent nu in de check out. Vul je gegevens in en klik op volgende. Kies je afleveradres of kies voor ophalen in een JC store. Klik op volgende en kies de betaalmethode waarme je wil afrekenen. Klik op volgende en check of je alles goed hebt ingevoerd. Je kunt nu gaan betalen. Nadat je hebt betaald, krijg je de bevestiging dat je hebt betaald en krijg je ook een e-mail met een bevestiging.
Wanneer je iets bestelt in de webshop krijg je dit via de e-mail bevestigd. Tevens krijg je een e-mail als jouw bestelling wordt aangeboden aan DHL. In deze e-mail staat ook de Track en Trace code van jouw bestelling.
Zodra de artikelen die je wilt bestellen in je Shoppingbag staan, klik je op verder naar bestellen. Je logt in met je account gegevens en vervolgens kom je uit op de betalingsmethode pagina. Hier kun je de code van je JC Giftcard invoeren.

Er zijn verschillende leveringsmogelijkheden met variërende tarieven:

Nederland

Thuislevering (standaard levering)
JC Friends: Gratis | Niet JC Friends: €2,99

Thuislevering (avond- of weekendlevering
JC Friends: €1,- | Niet JC Friends: €3,99

Afleveren in de Jeans Centre winkel
JC Friends: Gratis | Niet JC Friends: Gratis

DHL Parcelshop
JC Friends: Gratis | Niet JC Friends: €2,99

Duitsland, België en Luxemburg
Standaard verzendkosten €5,95

Bekijk hier de pagina met alle leveringsopties.

Ja, dit kan alleen wanneer je in Duitsland, België of Luxemburg woont. De verzendkosten hiervoor zijn €5,95. Verzenden naar andere landen is niet mogelijk.
Indien je geen bevestigingsmail hebt ontvangen kun je het beste even contact opnemen met onze klantenservice.
Wij kunnen niet garanderen dat wij jouw bestelling nog kunnen annuleren. Wij adviseren je dan ook om meteen contact met onze klantenservice op te nemen. Wij gaan dan kijken wat we voor je kunnen doen. Indien wij jouw bestelling niet meer kunnen annuleren kun je de artikelen meteen terug sturen als je deze hebt ontvangen. Je krijgt dan je geld terug.
Indien voorradig worden deze altijd geleverd. Wij streven ernaar de voorraad zo optimaal mogelijk te houden binnen de webshop. Mocht het echter eens gebeuren dat dit niet het geval is, dan krijg je uiteraard direct het betaalde bedrag van dat artikel teruggestort.
Ja, wanneer dit het geval is verschijnt het artikel tegen de tijd dat deze weer leverbaar is online. Als het artikel helemaal niet meer leverbaar is, dan wordt dit artikel uit de webshop gehaald.
Ja, in de JC webshop is het mogelijk aan te geven dat je jouw bestelling wilt ophalen in een JC Store bij jou in de buurt. Het verzenden is dan altijd gratis. Daarnaast verdien je als JC friend 20 extra JC points wanneer je jouw bestelling in een store laat bezorgen.
Ja, alle prijzen zijn inclusief BTW.

Is jouw vraag niet beantwoord? Stel de vraag via klantenservice@jeanscentre.nl Wij doen onze uiterste best om jouw vraag binnen 1 werkdag te beantwoorden.