Skip to content Skip to navigation
JC-Subbanner-1170x250-FitsMen.jpg

Voor een skinny jeans voor heren ben je bij Jeans Centre aan het juiste adres. De Skinny jeans voor heren valt zeer strak op het bovenbeen en is taps toelopend naar de enkel. De fabric van een Skinny jeans is vaak een mix van katoen en elastaan. Kies bij Jeans Centre een jeans met een zwart label, alle jeans met dit label hebben een skinny fit.

Deze strakke spijkerbroek is ook voor de mannen een item die niet in je garderobe mag ontbreken. Een trend voor heren jeans is de super skinny jeans. Combineer de skinny jeans met een long fit T-shirt of een stoer overhemd. Volg de laatste trends en ga voor een skinny jeans voor heren, ga voor opgerolde pijpen voor een extra Finishing Touch.

De skinny jeans voor heren is bij Jeans Centre ook verkrijgbaar in verschillende wassingen. Ga in de zomer voor een light used wassing en ga in de winter voor een donkere rinsed wassing. Voor een breed en divers aanbod aan skinny jeans voor heren moet je bij Jeans Centre zijn! Jeans Centre heeft skinny jeans van de merken Chief en García Jeans. Shop jouw jeans nu bij Jeans Centre!